Kategorier
Aktuelt Herreure

Max René – minimalisme møder funktionalitet

Med Max René har Bering rekrutteret en sand sværvægter blandt rækken af danske designere. Designeren, der har vundet adskillige priser, er især kendt internationalt for sit rene og enkle design.

Hos Bering har Max René skabt endnu et mesterværk med slank elegance, højmaterialekvalitet og funktionalitet. Designerurene med den ultra-flade titaniumkasse, det ridsefaste safirglas og den slanke gummirem leveres altid med en ekstra rem, der hurtigt kan skiftes. Den enkle skydeteknik giver brugeren en spændende og relevant ekstra fordel: Et ur, to remme, to udtryk.

Med slim ceramic-kollektionen blev Bering i 2010 det første mærke, som specialiserede sig i ultra tynde high-tech keramikure med en selvstændig kollektion. I slutningen af 2011 fulgte den anden bølge af salgsstærke armbåndsure: BERINGMax René.

Urene i den kun 4 mm flade og 20 gram lette titan urkasse betragtes som et skoleeksempel på dansk minimalisme og viser eftertrykkeligt, at reduktion til det væsentlige stadig kan frembringe design med et stærkt udtryk. Med det hurtigt og let udskiftelige armbånd får uret et nyt look i en håndevending.

1 ur, 2 remme
Max René