Kategorier
Aktuelt Dameure

Bering Time dame Ceramic Colletion – en hilsen fra Nordpolen

Snart er vinteren over os med kulde is og sne. De fleste af os gemmer os i vores varme huse og lukker kulden ude. Men prøv i stedet at tage en tur ud i den flotte sne på en frostklar dag. Så har du måske chance for at fornemme det smukke og vilde i naturen, som greb en af grundlæggerne til Bering Ure, da han var på Nordpolen.

Med det smukke ur fra Bering Time Dame Ceramic Collection, går inspirationen fra Nordpolen og urets design op i en højere enhed. Uret leder med sit slanke og enkle design, tankerne hen på den enkle og smukke natur. Samtidigt er det også et utroligt slidstærkt ur som, med sit safirglas kan modstå de hårde elementer som naturen også byder os.

Med 10729-442 Bering Time dame Ceramic Colletion har vi alle mulighed for at have lidt af Nordpolen med os.

10729-442