Kategorier
Herreure

Bering herreure – herreure til enhver lejlighed

Bering herreure har herreure til enhver lejlighed. Hvad enten du er på udkig efter et herreur til sportsbrug, et klassisk og stilfuldt herreur til brug ved festlige lejligheder og sammen med fint tøj eller herreure til hverdagsbrug, så har vi et ur i vores kollektion, som vi kan tilbyde dig. Vores ure er alle lavet i god kvalitet og i et innovativt design, som passer til deres brug.

Bering herreure gør brug af prisbelønnede og internationalt anerkendte designere, når ure skal designes. Bl.a. er vi stolte af, at vi har fået en af sværvægterne i dansk design, Max René, til at være designer hos os, bl.a. af uret ‘Bering Max René’. Dette urdesign er eksemplet på dansk minimalisme og elegance med sin kun 4 mm. tynde og 20 gr. lette urkasse af titan. Desuden har den et armbånd, som hurtigt og let kan udskiftes, så du har mulighed for at ændre dens design selv, hvis du skulle få lyst til det. Dette ur kan bruges til enhver lejlighed – både til hverdagsbrug og fint brug.

Vi har også sportsure i elegant og tjekket design. Bl.a. har vi et sportsur i titanium i vores kollektion fra Bering Ceramic, som både har et elegant og sportsligt design. Det er et ur, som man kan bruge på kontoret, men som alligevel har bevaret et sportsligt look. Skift derfor dit slidte sportsur med velcrobånd ud og fremstå tjekket og elegant med dette sportsur.

Det, som kendetegner Berings ure, er – ud over det stilfulde, minimalistiske og elegante design – deres urværks præcision og højteknologi. Bering samarbejder bl.a. med den tyske radioursspecialist Emes om at lave en række radiostyrede ure af højeste kvalitet. Man kan derfor sige, at du med Bering herreure får et ur med dansk produktdesign og tysk kvalitet og præcision.

Hvis det derfor er på tide, at du skal se dig efter et nyt herreur, så er Bering det optimale sted at kigge hen. Vi har ure i mange prisklasser, så alle kan være med. Derudover har vi også mange forskellige typer ure i flere forskellige stilarter – sportslig, klassisk og mere neutral stil kan bl.a. nævnes. Fælles for vores ure er dog det elegante design og den fremragende kvalitet, så du er sikret et ur, som holder i mange år i fremtiden – både design- og funktionsmæssigt.

Besøg derfor vores hjemmeside og se det store udvalg i ure fra Bering.

List Bering Herreure