Kategorier
Dameure

Klassisk morgengave: “Det var på tide, jeg fandt dig”

De færreste ved det – eller tænker over det – men oprindeligt var morgengaven faktisk mere en praktisk foranstaltning end en romantisk gestus, som det nok af mange betegnes som i dag. Morgengaven blev givet fra manden til kvinden, som en form for sikkerhed for kvinden, hvis nu ægteparret skulle gå hen at blive skilt. Det var oftest guld eller andet af værdi, der blev givet i morgengave, og det er også grunden til, at smykker i mange år har været den traditionelle morgengave til sin kone. Det er dog også blevet en del af traditionen, at manden får en morgengave. Også her gives der ofte smykker i form af manchetknapper, ur, slipsenål eller lignende.

Den helt rigtige morgengave

Det er ikke altid nemt at finde den rette morgengave til den, der længe har været dit livs kærlighed, og som nu er blevet din kone eller mand. Man vil gerne give en romantisk gave, der sender de helt rigtige signaler. Det skal være en gave, der kan rumme kærlighed, hengivenhed, troskab og måske også et praktisk element, så det kan indtage sin plads i hverdagen. Det er netop kombinationen og samspillet af disse egenskaber, der igen og igen fører de nyligt gifte til at give et ur i morgengave. Derudover er der også noget skønt symbolsk i at give et ur: “Det var på tide, jeg fandt dig” er det som om, uret siger.

Hvis du har besluttet dig for, at det er et ur, din ægtemand eller -kone skal have i morgengave, så skal du også tage stilling til, hvilket ur det skal være. Brand, stil og farve skal der tages stilling til, alt i mens du har din partners præferencer i tankerne. Til manden kan anbefales de flotte Citizen ure, som udstråler maskulinitet, klasse og stil, eller de ungdommelige og tidløse Daniel Wellington ure, som holder sig til rene linjer og et flot udtryk. Den oplagte og helt perfekte morgengave fra og til hinanden kunne selvfølgelig også være et ur fra samme brand. Bering dameure og Bering herreure er det sikre valg og et af foretrukne urebrands, som bliver valgt igen og igen, fordi de formår at forny sig uden at lave om på det, de ved bedst: stil og klasse.

Et Bering ur er ikke bare et Bering ur; tal, visere, farve og baggrund kan variere og derfor kan du finde lige netop det ur, der passer allerbedst til din bedre halvdel.