Kategorier
Herreure

En anderledes gaveidé til din far

I en verden, hvor du efterhånden har frit valg på alle hylder, skulle man tro, det var det nemmeste i verden at finde en unik, anderledes og samtidig personlig gaveidé, når du skal finde en gave til din far. Det kan være i anledning af en rund fødselsdag, fars dag, et jubilæum på jobbet eller en anden milepæl i din fars liv. Det er dog ikke altid, at mange muligheder er en fordel – faktisk kan det være en ulempe, fordi man slet ikke kan overskue, hvor man skal starte med at lede. Når alt er muligt, kan det virke umuligt at ramme rigtigt, og så ender man tit og ofte med at falde i fælden med sokker, rødvin, en krimi eller en af de forpakkede gavekurve fra Bilka.

Det er ikke kun kvinder, der sætter pris på at få smykker i gave. Gennem tiden har der været masser af eksempler på smykker, som traditionelt blev givet i gave til mænd. Det er f.eks. manchetknapper, slipsenål eller den tidløse favorit: et ur. Selv hvis du beslutter dig for at give et smykke i gave til din far, kan det stadig føles uoverskueligt at finde lige netop det ur, som du synes, kan passe til ham. Især hvis det skal være en gave, der opfylder flere kriterier; den skal være unik, tidløs, anderledes og personlig. Hvis man skal finde manchetknapper, slipsenål eller ur, der lever op til disse kriterier, så kommer man nok ud på dybt vand.

Derfor kan man med fordel tænke ud af boksen og gå ind og rykke ved konstellationen frem for at kigge på selve gaven. Hvad med at give din far et far og søn-ur? Det kunne f.eks. være Bering herreure, som enten er ens eller lidt forskellige. Det ene kunne f.eks. være med mørk skive, mens det andet er med lys. Eller det ene kan være med brun rem, mens det andet er med sort. Der er forskellige måder at gøre det på, men resultatet bliver, at du giver din far et flot og tidløst ur, og det unikke i gaven bliver så, at du har et lignende ur. Som prik over i’et kan du evt. overveje at få en kort besked eller hilsen indgraveret i uret.

Det er en gave, din far aldrig vil glemme, og så er det også en god undskyldning for selv at få et nyt ur.