Det er en kunst at bruge tilbehør som ure og andre smykker på den optimale måde. De fleste kvinder bruger enten for meget tilbehør eller for lidt tilbehør – balancen er svær.

Det handler om at betragte tilbehør som blikfang – uanset om det er hårpynt, briller, ure, smykker, bælter, tørklæder, tasker eller sko. Øjet skal ledes på en ubesværet måde fra blikfang til blikfang – helst med ansigtet som det primære fokuspunkt.

Det kan f.eks. ske ved en fornuftig kombination af diskrete øreringe, skuldertaske, et statement ur på den ene arm og cocktailring på den modsatte side og videre ned til at par fantastiske sko. Hvis du smider store markante briller, en halskæde og et markant armbånd oveni dette look, bliver det alt, alt for meget.

Du skal ikke ligne en spåkone. Hvis du rasler, når du bevæger dig, har du for meget tilbehør på! Max to markante stykker tilbehør er en god tommelfringerrgel: Et tørklæde i en stærk farve sammen med et par store øreringe. En top i en markant mønster sammen med en lang række armbånd.

Ure eller bælter er gode måder at lede opmærksomheden nedad mod lækre sko eller opad mod ansigtet, der er indrammet af et par stilfulde øreringe. Hvis du bærer en markant halskæde, så drop det brede bælte med det rhinstensbesatte spænde – sats hellere på iøjnefaldende sko. Afstanden mellem hals og fødder er forhåbentligt lang nok til, at øjet kan nå at finde ro undervejs.

Hvis du bærer en markant halskæde og statement sko, kan du naturligvis også have briller eller armbåndsur på den dag. Blot skal du vælge mere stille udgaver, så dine sko og din halskæde kan komme til deres ret.

Statement ur fra Bering Time