Historien om Bering ure

Når et eventyr bliver til en vision
Da den danske eventyrer og forretningsmand, Rene Kærskov, i 2008 kastede sig ud af den russiske helikopter, der havde bragt ham op til Nordpolen, havde han ingen anelse om, at det ville blive et spring ind i en ny tid. På vej ned gennem den bidende kolde luft blev eventyreren fuldkommen fascineret af den arktiske natur. Den rene, isnende skønhed. De uendelige vidder af evig is. De uberørte is-sletters ro og balance. Rene Kærskov tabte kort sagt sit hjerte til Arktis.

Tilbage på jorden og senere tilbage i Danmark forblev den arktiske skønhed en stadig inspiration for Rene Kærskov. Det førte til, at han sammen med forretningspartnere fik ideen til at skabe et nyt urmærke. En kollektion af ure, der i sit design henter inspiration i den betagende, rene og enkle skønhed, som Rene Kærskov havde mødt på Arktis. Ideen til BERING Watch Design var skabt.

Når et navn skriver historie
Der var aldrig tvivl om, hvilket navn kollektionen skulle have. Det var åbenlyst at tage navnet BERING, som en hyldest til den dansker, der i 1728 begav sig ud på en rejse, der førte ham gennem det nordlige polarhav og krydsede det stræde, der senere skulle få hans navn: Beringstrædet. Vitus Bering – den første europæer i Alaska. Én af dette enestående og enorme områdes fire tidszoner fik hans navn: Bering Time!

Vitus Berings mod til at søge nye veje blev en inspiration i udviklingen af kollektionen. Ideen var at skabe et ekstremt fladt design, samtidig med at urene skulle have en usædvanlig hårdførhed.

Når tidløs skønhed inspirerer hvert sekund
Idealet er den evige is: Tidløs, smukt og bestandigt. BERING forener minimalistisk dansk design og maksimal materialestyrke. Inspirationen fra den arktiske skønhed viser sig i BERING kollektionens klare, strømlinede former og enkle elegance. Tiden efterlader ingen spor på urernes rene linjer og elegante flader.

Kærlighed til detaljen definerer tiden på en ny måde.

It’s Bering-Time.